Beekman Transport Logistics en Warehousing

Beekman Transport Logistics en Warehousing

Beekman Transport Logistics & Warehousing.
Beekman Transport is een veelzijdig logistiek dienstverlener met specialismen als distributie, warehousing en speciaal transport.

Beekman Transport Logistics biedt een Full Service concept op een geheel eigen wijze. De structuur van de onderneming is dusdanig dat flexibel in gespeeld wordt op vrijwel iedere distributie behoefte, de persoonlijke benadering en de ‘ouderwetse’ zorg voor uw zending.
Al meer dan 75 jaar dankt Beekman Transport Logistics aan deze kwaliteit haar succesvolle bestaan.

Het veelzijdige hoog kwalitatieve wagenpark, in combinatie met de centrale ligging en de integratie met het eigen distributie centrum maken het mogelijk dat Beekman Transport Logistics zich daadwerkelijk kan onderscheiden van andere aanbieders.

Beekman Transport Logistics beschikt over een veelzijdig en omvangrijk wagenpark. Waarbij u bij andere aanbieders van een distributienetwerk strikt gebonden bent aan standaard afmetingen biedt Beekman Transport Logistics de flexibiliteit om ook goederen met buitensporige afmetingen of ADR classificatie in te passen in het distributie netwerk.

Vanzelfsprekend kan dit resulteren in forse besparingen.

De chauffeurs van Beekman Transport Logistics brengen uw goederen zelf bij het afleveradres zonder de goederen eerst over te laden via diverse depots.

Beekman Transport Logistics rijdt vanuit het centraal in Nederland gelegen warehouse dagelijks naar Nederland, België en het Duitse Ruhrgebied.

Hoewel de omvang van de onderneming in de afgelopen decennia is toegenomen is het familiare karakter niet verloren gegaan. De goed opgeleide Beekman chauffeurs hebben een grote betrokkenheid bij het bedrijf en uw zending! Zij fungeren als uw visitekaartje en dragen er zorg voor dat uw producten met grote precisie worden behandeld en de zending binnen 24 uur correct geleverd wordt.

Naast het 24-uurs Benelux distributie netwerk biedt Beekman Transport Logistics ook maatwerk voor zendingen naar bestemmingen in geheel Europa.

Beekman Transport Warehousing beschikt over een hoogwaardig public warehouse met een capaciteit van ca. 18.000 palletplaatsen en daarnaast ca. 12.000 m2 magazijnruimte voor diverse logistieke diensten, totaal ruimte voor ca. 36.000 pallets.
Het hoogwaardige, centraal in Nederland gelegen warehouse is geconditioneerd en is voorzien van moderne brand- en inbraakbeveiligingtechnieken, toegangscontrole, en camerabewaking.Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De storage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Beekman Transport Logistics en Warehousing
Europaweg 150
7336AR Apeldoorn

+31 (0)55 5994580

Deel deze pagina

Beekman+Transport+Logistics+en+Warehousing img