ANAC Self Storage

Geopend tot 18.00

storagebedrijven - ANAC Self Storage - kaartoverzicht

ANAC Self Storage

Aan de Overmaat in Arnhem vindt u ANAC Storage: goed bereikbare, goed beveiligde en verwarmde opslagruimten in alle formaten. ANAC Storage biedt u de mogelijkheid uw spullen voor kortere of langere tijd op te slaan. Een uitgebreid controlesysteem zorgt ervoor dat alleen onze huurders toegang hebben tot het gebouw en de boxen.

ANAC Storage biedt een snelle oplossing als inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing of verhuizing of bij lange reizen. Maar ook in minder plezierige omstandigheden zoals een echtscheiding of sterfgeval kan het huren van tijdelijke opslagruimte soelaas bieden. ANAC Storage biedt de oplossing.

De beste plaats in Arnhem en omgeving voor tijdelijke opslag van uw spullen. Wij bieden een oplossing op maat in tijdelijke opslag voor bedrijven. Voor startende ondernemers die nog niet weten hoeveel opslag ze nodig hebben en die zich niet willen vastleggen in langlopende huurcontracten.

Voor klanten van ANAC Storage is het mogelijk om gratis gebruik te maken van één van onze luxe aanhangwagens. Onze aanhangwagens zijn ruim, voorzien van een vaste huif en afsluitbaar. U kunt uw spullen dus droog en veilig vervoeren. De normale huurprijs van de aanhangwagens bedraagt € 25,- . Het werkt eenvoudig: U reserveert bij onze receptie de aanhanger voor een bepaalde dag. Op de dag zelf zorgt u voor legitimatie en een nummerbord.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor ANAC Self Storage

  • Tijdelijke opslag

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast

Deze opmerking is verwijderd

Profielafbeelding g. van der zwaag
g. van der Zwaag
3 jaar geleden
Verhuisd moet wel met een d in dit geval
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De storage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ANAC Self Storage
De Overmaat 1
6831AE Arnhem

+31 (0)26 3203434

Deel deze pagina

ANAC+Self+Storage img