Passies Verhuizers

Passies Verhuizers

Passies Verhuizers gaat verder dan alleen het vervoeren van uw inboedel van A naar B. Wij bieden u ook graag onze hulp bij het laden en lossen.

Inpakken.

Het inpakken van kleine artikelen zoals kleding, boeken en breekbare artikelen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw inboedel, maar kunnen door onze jarenlange ervaring en routine in hoog tempo uw bezittingen inpakken waardoor u veel tijd bespaart.

Uitpakken.

Ook het uitpakken van uw eigendommen kunnen wij voor onze rekening nemen. U spaart een hoop tijd uit en zult u snel op uw gemak voelen in uw nieuwe woning. Niet meer maandenlang tegen die laatste verhuisdozen aan kijken, maar direct een huiselijk gevoel.

Monteren.

Ook kunt u aangeven of het eventueel de- en monteren van uw meubels door de mensen van Passies dient te gebeuren.

Voor de meeste mensen is verhuizen een redelijk zeldzame gebeurtenis. Voor de vakmensen van Passies is het dagelijks werk. Heeft u een lokale verhuizing voor de boeg dan kunt u rekenen op de verhuisservice van Passies verhuizers.

Hoe gaat dat precies? De verhuisadviseur komt kosteloos en vrijblijvend bij u op bezoek. Met de adviseur kunnen persoonlijke wensen en eisen worden doorgesproken. In dit gesprek worden alle onderdelen van de lokale verhuizing en onze verhuisservice uitgebreid doorgenomen. Na het bezoek van de verhuisadviseur ontvangt u een gedetailleerde offerte.

Passies verhuisservice, net dat beetje extra

Uw inboedelverhuizing is in de allerbeste handen, want wij verzekeren u inboedel te verhuizen met de grootste zorg. Onderstaande zaken pakken wij graag voor u aan tijdens uw lokale verhuizing.

Démonteren en monteren van meubilair.
Inpakken van kleine en breekbare objecten.
Antiek en speciale zaken zoals bijvoorbeeld kunstvoorwerpen kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Passies.
Hangende kleding wordt in speciale garderobeboxen kreukvrij getransporteerd.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Passies Verhuizers

  • Archiefopslag

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Passies Verhuizers
Broekermeerstraat 136
2131 AT Hoofddorp

+31 (0)23 561 5955

Links

Website

Overig
Facebook

Deel deze pagina

Passies+Verhuizers img