Stockwise Self Storage Tilburg

Gesloten (wo 06.00 - 23.00)

Toon openingstijden

storagebedrijven - Stockwise Self Storage Tilburg - kaartoverzicht

Stockwise Self Storage Tilburg

StockWise Self Storage voorziet in de vraag naar kleinere, persoonlijke opslag ruimte voor tijdelijk of permanent gebruik. Vanuit een logistieke achtergrond (transport op- en overslag) is StockWise opgericht met als doel een optimale oplossing te bieden aan particulieren, bedrijven en instellingen die vaak tijdelijk in Tilburg en omstreken, extra opslagruimte zoeken.

Initiatiefnemer Wim Hooijen, zelf jaren actief geweest in de branche van transport en logistiek, spreekt vaak mensen (particulier en zakelijk) die op zoek zijn naar een eigen kleinere, goed beveiligde opslagunit. De locatie aan de Kapitein Rondairestraat is daarom volledig gerenoveerd en ingericht voor verhuur van persoonlijke opslagunits. Met deze opzet komt StockWise tegemoet aan de steeds verder toenemende vraag uit de markt.


Wij kunnen als actie voor een aantal maanden een gratis garderobedoos ter waarde van € 15,00 verstrekken bij de huur van een 9 m3 opslagunit of groter.

StockWise is een nieuw bedrijf dat zich richt op de groeiende markt van Self Storage in Nederland. Onze vestiging aan de Kapitein Rondairestraat 3-1 op industrieterrein Loven, parallel aan de Jules Verneweg, biedt een goede bereikbaarheid. StockWise ligt zeer centraal t.o.v. het stadscentrum van Tilburg en de omliggende wijken en industrieterreinen. Ook de gemeenten Berkel- Enschot, Goirle, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Waalwijk, Hilvarenbeek, Drunen en Dongen liggen slechts enkele kilometers verwijderd van StockWise.

Wij bieden u als huurder overdekte laad/los mogelijkheden. Met uw persoonlijke pincode opent u vanuit uw auto de grote toegangsdeur en de slagboom van de hal. U kunt nu met uw auto naar binnen. In een helder verlichtte hal kunt u lossen en/of laden. In de hal staan voor u transportwagens klaar voor het overbrengen van de goederen naar uw eigen opslagunit. Veel units zijn direct vanuit de ontvangsthal bereikbaar. Voor de opslagunits op de 1e verdieping bieden wij u een goederenlift.

De opslagunits zijn individueel beveiligd. Een cameracircuit bewaakt 24/24 uur 7 dagen per week het gebouw binnen en buiten. De organisatie wordt ondersteund door een enthousiast team dat 6 dagen per week tijdens kantooruren u direct van dienst kan zijn. Telefonische informatie, een rondleiding door het gebouw of een aanvraag voor een offerte, wij regelen het direct voor u!

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 6.00
maandag6.00 - 23.00
dinsdag6.00 - 23.00
woensdag6.00 - 23.00
donderdag6.00 - 23.00
vrijdag6.00 - 23.00
zaterdag6.00 - 23.00
zondag6.00 - 23.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De storage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stockwise Self Storage Tilburg
Kapitein Rondairestraat 3
5015BC Tilburg

+31 (0)13 5722257

Deel deze pagina

Stockwise+Self+Storage+Tilburg img