Passies Internationale verhuisbedrijven

Gesloten (wo 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

storagebedrijven - Passies Internationale verhuisbedrijven - kaartoverzicht

Passies Internationale verhuisbedrijven

Opslag bij Passies Verhuizers

Onlosmakelijk verbonden aan nationale en internationale verhuizingen is de vraag naar een perfecte opslagvoorziening. Voor een korte of langere periode. Dat geldt voor zowel inboedels als kantoorinventaris. Indien u na uw buitenlandavontuur terugkomt, uw woning in Nederland verbouwen of naar een kleinere (tijdelijke) woning gaat verhuizen dan heeft u graag uw inboedel in dezelfde staat terug.

12.000 m3 aan opslag
In Nederland beschikt Passies Verhuizers over ruim 120.000m3 geconditioneerde opslagruimte. In Europa en bij internationale verhuizingen wordt gebruik gemaakt van bekende, professionele internationale verhuisbedrijven. U heeft de mogelijkheid om uw inboedel op te laten staan in speciale liftvans.
 
Opslag onder de beste omstandigheden
De ruimten voldoen aan alle eisen die gesteld worden opslag van vergankelijke goederen. De opslagruimtes zijn voorzien van geavanceerde conditioneringsapparatuur die zorgt voor een constante luchtvochtigheid en temperatuur. Daarnaast zijn de ruimten optimaal beveiligd tegen inbraak en brand. Tevens preventieve ongedierte inspectie. Zaken die verplicht worden gesteld door onze verzekeringsmaatschappij.

Douanedepot
Uw inboedel of kantoorinventaris wordt bij het laadadres direct in speciale liftvans verpakt. Dit voorkomt het onnodig overpakken van uw inboedel in onze opslag. Passies Verhuizers beschikt over een eigen douanedepot. Het  eigen douanedepot geeft de mogelijkheid om inventaris op te slaan in afwachting van inklaring, uitklaring of transit.
 
Opslag van kantoorinventaris
Voor kantoorinventaris biedt Passies Verhuizers de mogelijkheid voor dynamisch opslagbeheer. Alle items kunnen worden gefotografeerd en gecatalogiseerd met nummer en omschrijving. Op basis hiervan kan heel specifiek worden afgeleverd. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina opslagbeheersysteem.
 
Uw opslag verzekeren
Passies Verhuizers werkt nauw samen met internationale verzekeringsmaatschappijen. U kunt uw inboedel tegen alle mogelijke calamiteiten, ook allrisk laten verzekeren. De verhuisadviseur zorgt voor een verzekering op maat en kan in voorkomende gevallen zorgdragen voor een gedegen taxatie van uw opslag. De verzekering wordt van “deur-tot-deur” afgesloten, vergezeld van een certificaat.
Verhuizen met Passies betekent zekerheid voor alles.
 
Contact opnemen met Passies Verhuizers

Voor meer informatie over onze opslagdiensten of vragen over de uitgebreide  dienstverlening van Passies Verhuizers dan kunt u contact opnemen door  het invullen van ons contactformulier. U mag ook gratis en vrijblijvend ons online verhuisofferte formulier invullen. U mag ook telefonisch contact met ons opnemen:  0318-512164

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Passies Internationale verhuisbedrijven
Fokkerstraat 25
3905 KV Veenendaal

+31 (0)318 512164
info@passies.nl

KvK

Nummer
34052727

Status
Actief

Deel deze pagina

Passies+Internationale+verhuisbedrijven img