Vos Gebroeders

Vos Gebroeders

De drie pijlers van ons bedrijf zijn: wegtransport, scheepvaart en warehousing. Wat betreft het wegtransport bestaat ons dienstenpakket uit binnenlandse distributie en vervoer van deel- en compleetladingen in veel West-Europese landen. In combinatie met onze afdeling Warehousing durven we ons met recht een logistieke dienstverlener te noemen!

Ons bedrijf is GMP gecertificeerd voor het vervoer van losgestorte zaad uit o.a. Hongarije. Wij zijn actief in vele Europese landen. In de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Italiƫ rijden we meerdere malen per week.

Op het gebied van warehousing is onze specialiteit het uitpakken van containers en pallettiseren van goederen (food en non-food) om ze vervolgens verder te transporteren naar vele landen in Europa, maar natuurlijk ook voor de Nederlandse markt.


Kwaliteitsnorm:

Ons bedrijf is GMP gecertificeerd voor het vervoer van losgestorte zaad uit o.a. Hongarije.

Naast bovenstaande kwaliteitsnorm streeft Vos Zaltbommel er dagelijks naar om een zo optimaal mogelijke dienstverlening te leveren.

Via interne processen en controles garandeert Vos Zaltbommel een unieke service waarbij de volgende principes leidend zijn:

- Kwaliteit
- Betrouwbaarheid
- Klantvriendelijkheid
- Milieu

Ook door blijvend te innoveren en ontwikkelen op de afdeling Warehousing biedt Vos Zaltbommel zijn klanten een perfect rendement op de gehuurde opslagruimte.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De storage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vos Gebroeders
Toepadweg 12
5301KA Zaltbommel

+31 (0)418 552831

Deel deze pagina

Vos+Gebroeders img